Woonwensen

Als eerste op de hoogte

Op Fides makelaars vind je informatie over nieuwbouwprojecten die te koop of te huur zijn of in de nabije toekomst te koop of te huur komen. Als je je woonwensen invult, ontvang je als eerste alle ontwikkelingen over nieuwe projecten die aansluiten op jouw woonwensen. Makkelijk toch?

Veilig en vertrouwelijk

Ook als jouw droomhuis nog niet tussen het nieuwbouwaanbod staat, biedt Fides makelaars mogelijkheden. Als er andere zoekers zijn met vergelijkbare wensen brengen wij die belangstelling onder de aandacht van projectontwikkelaars en gemeenten. Wie weet wordt jouw woondroom dan werkelijkheid! Om deze reden is het ook erg belangrijk om je woonwensen zo volledig mogelijk in te vullen. Vanzelfsprekend gaat Fides makelaars veilig en vertrouwelijk om met jouw gegevens.

Vul je woonwensen in

Als eerste op de hoogte

Op NieuwWonen vind je informatie over huizen die te koop of te huur zijn of in de nabije toekomst komen. Als je je woonwensen invult, ontvang je als eerste alle ontwikkelingen over nieuwe huizen die aansluiten op jouw woonwensen. Makkelijk toch?

Veilig en vertrouwelijk

Ook als jouw droomhuis nog niet tussen het huizenaanbod staat, biedt NieuwWonen mogelijkheden. Als er andere zoekers zijn met vergelijkbare wensen brengen wij die belangstelling onder de aandacht van projectontwikkelaars en gemeenten. Wie weet wordt jouw woondroom dan werkelijkheid! Om deze reden is het ook erg belangrijk om je woonwensen zo volledig mogelijk in te vullen. Vanzelfsprekend gaat NieuwWonen veilig en vertrouwelijk om met jouw gegevens.

Vul je woonwensen in

Je woonwensen zijn opgeslagen. Je kunt ze beheren in je account.

Ik ben op zoek naar een
 


Welk woningtype zoek je?
 
Ik wens een minimale
woonoppervlakte vanWat voor soort woning zoek je?
 Ik woon nu in een
 


Jouw gegevens

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. Fides makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

Fides makelaars
Lammenschansweg 76
2313 DP Leiden
Nederland

071 - 516 80 88
nieuwbouw@fidesmakelaarsleiden.nl

Meer contactgegevens