Over ons

Als nieuwbouwmakelaars bij Fides makelaars zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die een nieuwbouwwoning willen kopen. Een nieuwbouw woning kopen is iets heel anders dan het kopen van een bestaande woning. Je kunt het niet zien en beleven. Het is kopen vanaf een tekening: wat zit er allemaal wel en niet in en wat kan ik doen om het toch “mijn woning” te laten worden? Begrijpelijke vragen. Wij gaan het gesprek met jou aan. Het is ons dagelijks werk en wij begrijpen heel goed dat het kopen vanaf een tekening lastig kan zijn. Daarom helpen we je hier graag bij. Net als bij wat er allemaal bij het kopen van een nieuwbouw woning komt kijken en het financiële gedeelte.

Fides makelaars zijn ook actief in de bestaande bouw. Vanuit onze vestiging in Leiden helpen onze makelaars en medewerkers dagelijks mensen om hun woondromen waar te maken, ook bij een bestaande woning.


Ik wil meer informatie over een nieuwbouwwoning

Contact

Ik wil een vrijblijvend advies over de verkoopwaarde van mijn woning

Contact

Wat gaat een nieuwbouwwoning mij per maand kosten?

Contact

Altijd op de hoogte van de nieuwbouwplannen in jouw regio

Natuurlijk houden wij je graag op de hoogte via deze website over de nieuwbouwprojecten die we in de verkoop hebben of binnenkort in de verkoop krijgen. Ook zijn wij aangesloten bij de regionale nieuwbouwplatforms van Nieuw Wonen Nederland. Op de websites nieuwwonengroenehart.nl, nieuwwonenutrecht.nl en nieuwwonenleiden.nl vind je de nieuwbouwprojecten die nu in verkoop zijn en de plannen die nog in ontwikkeling zijn overzichtelijk op een rij. Dit geldt zelfs voor projecten die wij niet in verkoop hebben. 

Op de hoogte blijven is eenvoudig: meld je aan op het platform van jouw keuze, geef jouw woonwensen door en abonneer je op de projecten waar je interesse in hebt.

Je ontvangt regelmatig statusupdates van deze projecten. Ook krijg je een melding zodra er een nieuw plan aankomt dat aan jouw woonwensen voldoet. Je bent altijd op de hoogte van naderende informatiebijeenkomsten en start verkoop evenementen, zodat je snel kunt reageren. Dat scheelt een hoop zoekwerk en inschrijven is zo gebeurd.

Partner met De Koning makelaars

Fides makelaars en De Koning makelaars werken samen. De uitwisseling van kennis en capaciteit biedt beide makelaarsbedrijven mooie kansen.

Voor jou betekent het dat je in een oogopslag, in de gehele regio, op de hoogte bent van het actuele aanbod en dat je zeker weet dat je met professionals te maken hebt. Het is hun werk iedere dag mensen gelukkig te maken met de aankoop van een nieuwbouwwoning.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. Fides makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

Fides makelaars
Lammenschansweg 76
2313 DP Leiden
Nederland

071 - 516 80 88
nieuwbouw@fidesmakelaarsleiden.nl

Meer contactgegevens