Verkoop Het Fortuyn van Voorschoten fase 1 start 7 december a.s.

Aanstaande dinsdag 7 december is het zover! Dan start de verkoop van de 62 schitterende woningen van Het Fortuyn van Voorschoten fase 1. Vanaf dat moment kun je je (online) inschrijven voor jouw favoriete woning(en).

Het woningaanbod in fase 1 van Het Fortuyn van Voorschoten is zeer divers. Je vindt er 24 Laanwoningen, 17 Vlietwoningen, 9 Plantsoenwoningen, 10 halfvrijstaande villa's en 2 vrijstaande villa’s. Kortom; dit nieuwbouwproject biedt voor ieder wat wils! Alle woningen hebben hun eigen specifieke kenmerken en eigenschappen. Bekijk alvast de verschillende woningtypes op de projectwebsite.
 
Klaar voor de toekomst
Bij de ontwikkeling van Het Fortuyn van Voorschoten staan energiezuinigheid en duurzaamheid centraal. Zo zijn bijvoorbeeld alle woningen gasloos en voorzien van een eigen (bodem)warmtepompinstallatie. Daarnaast beschikken ze over zonnepanelen voor het opwekken van duurzame stroom. Met een woning in Het Fortuyn van Voorschoten ben je dus helemaal klaar voor een energiezuinige en duurzame toekomst!
 
Schrijf je in!
Wil jij graag wonen in Het Fortuyn van Voorschoten? Schrijf je dan vanaf dinsdag 7 december in voor de woning(en) van jouw voorkeur. Dit kan tot maandag 13 december a.s. 17.00 uur!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. Fides makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

Fides makelaars
Lammenschansweg 76
2313 DP Leiden
Nederland

071 - 516 80 88
nieuwbouw@fidesmakelaarsleiden.nl

Meer contactgegevens