Verwachting start verkoop | Op de Wijde, Woubrugge

Afgelopen tijd zijn er twee geslaagde informatieavonden geweest over het plan aan de A. de Graaflaan in Woubrugge. Hierbij is meer informatie gegeven aan bezoekers en zijn woonwensen opgehaald.

De start verkoop is naar verwachting in het eerste kwartaal van 2020.

Tijdens de eerste avond is door middel van een woonwens-enquête aan bezoekers gevraagd hoe zij het liefste willen wonen op deze mooie plek. Ook is er een eerste (concept)verkavelingsplan getoond. Op de tweede avond zijn de resultaten van de woonwens-enquête bekend gemaakt en konden bezoekers het definitieve verkavelingsplan, de eerste opzet van de architect schetsen en plattegronden van de woningen zien.

In Op de Wijde is ruimte voor 35 woningen. De locatie is ideaal: je fietst of wandelt zo de polder in, Jachthaven Jacobswoude ligt op 500m afstand, er is een perfecte fietsverbinding naar Alphen aan den Rijn en ook Schiphol, Amsterdam en Den haag zijn binnen een half uur te bereiken.

Wil jij wonen in Op de Wijde? Kijk dan op de projectwebsite of neem contact op met één van de verkopend makelaars.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. Fides makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

Fides makelaars
Lammenschansweg 76
2313 DP Leiden
Nederland

071 - 516 80 88
nieuwbouw@fidesmakelaarsleiden.nl

Meer contactgegevens