Start verkoop Westvaartpark fase 2b op 13 oktober a.s.

Op 13 oktober a.s. gaat een nieuwe fase van Westvaartpark in Hazerswoude-Rijndijk in verkoop. Een fase waarin je kunt kiezen uit 24 ruime eengezinswoningen en statige herenhuizen. De online inschrijving opent aanstaande vrijdag om 12.00 uur.

In deze fase krijgt Westvaartpark er een fraai nieuw woningtype bij: statige herenhuizen. Stoere, royale en energiezuinige herenhuizen met een mooie keuken en luxe badkamer, standaard vier (slaap)kamers, én bergruimte op de tweede verdieping. Ze zijn onder andere voorzien van een eigen bodemwarmtepomp, comfortabele vloerverwarming en -koeling en zonnepanelen. Je vindt deze woningen, in oud-Hollandse bouwstijl, straks aan de rand van Westvaartpark. Bereid je voor op de inschrijving Heb jij interesse in wonen in Westvaartpark en wil je graag kans maken op een woning in deze fase? Bereid je dan goed voor op de inschrijving. Ontdek op de projectwebsite jouw favoriete bouwnummers. Daarnaast is het goed om alvast financieel advies in te winnen, zodat je weet wat je kunt lenen voor je hypotheek. Neem contact op met de verkopend makelaar voor een vrijblijvende waardebepaling van je huidige woning. Schrijf je in voor Westvaartpark fase 2b Heb jij in Westvaartpark fase 2b jouw favoriete woning gevonden? Schrijf je dan vanaf vrijdag 13 oktober 12.00 uur via jouw persoonlijke omgeving op de projectwebsite in voor de bouwnummers van jouw voorkeur. Dit kan tot uiterlijk maandag 23 oktober a.s. 12.00 uur. Hulp nodig bij de inschrijving of vragen over dit project? De makelaar staat je graag te woord.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. Fides makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

Fides makelaars
Lammenschansweg 76
2313 DP Leiden
Nederland

071 - 516 80 88
nieuwbouw@fidesmakelaarsleiden.nl

Meer contactgegevens