Sluiseiland Kop Noord: appartementen met een topuitzicht

05 september 2021

Rust, ruimte, water en groen: het zijn de typische kenmerken van Sluiseiland Kop Noord in Vianen. Met in totaal 44 appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Welk appartement je ook kiest, je bent sowieso verzekerd van een topuitzicht!

De riante appartementen van Sluiseiland Kop Noord zijn verdeeld over twee gebouwen, welke worden gescheiden door een robuuste stenen trap en een binnenhof. Naast de riante woonoppervlaktes en het binnenhof, zijn ook de ligging en het uitzicht heel bijzonder. De appartementen komen namelijk op het meest rustige deel van het eiland, maar wel op loopafstand van het gezellige, historische stadscentrum. Daarnaast zijn de appartementen zo gepositioneerd dat je de kwaliteit van de omgeving maximaal ervaart. Welk appartement je ook kiest, het uitzicht is altijd meer dan prachtig.
 
De appartementen aan de zuidkant bieden je volop uitzicht op de sluizen. Kies je voor een appartement aan de noordkant, dan heb je zicht op de kruising van De Lek met het Merwedekanaal. De appartement aan oostkant kijken uit op De Lek, het Merwedekanaal en de sluizen. En woon je aan de westkant, dan zijn het mooie historische centrum van Vianen en de uiterwaarden jouw uitzicht. Bekijk de foto’s onder dit bericht voor een impressie van de verschillende uitzichten.

Wil jij wonen in Sluiseiland Kop Noord?
Ben je helemaal verliefd op één van de mooie uitzichten en wil je weten wat Sluiseiland Kop Noord jou nog meer te bieden heeft? Neem dan contact met ons op!

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van Fides makelaars!