Ruime appartementen nabij het stadshart van Vianen

Hoe mooi is het om te wonen op een eiland? Het kan op het Sluiseiland nabij het stadshart van Vianen. Op Sluiseiland Centraal zijn er nog twee ruime appartementen te koop!

Appartement E28 - koopsom € 658.750,- v.o.n.
Dit royale appartement (circa 146 m² woonoppervlak), dat ligt op de bovenste verdieping, heeft een zeer ruime en lichte living, 3 grote slaapkamers en een riante badkamer. Daarnaast beschikt het appartement over een fijn balkon op het oosten met uitzicht op het Merwedekanaal. 
 

Appartement E29 - koopsom € 721.750,- v.o.n.
In dit appartement, met een woonoppervlakte van circa 157 m², is alles heerlijk ruim: de lichte living en keuken, de 2 slaapkamers en ook de badkamer is van formaat. Het appartement ligt op de bovenste verdieping van het gebouw. Op het balkon op het westen geniet u na een lange dag werken van de avondzon en het uitzicht op de haven.

Wat al deze appartementen gemeen hebben, is de hoogwaardige architectuur en de beschikking over een eigen parkeerplaats en berging in de ondergrondse stallingsgarage. Daarnaast zijn de appartementen CO₂-neutraal met een EPC waarde van ‘nul’. Naar verwachting zullen de appartementen in de zomer van 2022 worden opgeleverd.

Interesse?
Ziet u zichzelf hier al wonen in één van deze appartementen op Sluiseiland Centraal of wilt u graag meer weten? Wij kunnen u verder helpen!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. Fides makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

Fides makelaars
Lammenschansweg 76
2313 DP Leiden
Nederland

071 - 516 80 88
nieuwbouw@fidesmakelaarsleiden.nl

Meer contactgegevens