Nog twee woningen beschikbaar | Westend, Roelofarendsveen

Wakker worden met uitzicht op water of groen en genieten van landelijke weggetjes en witte bruggetjes. Klinkt heerlijk, toch? Wonen in Westend maakt dit mogelijk. Op dit moment zijn er nog twee woningen beschikbaar. 

De nieuwe woonwijk Wonen in Westend kenmerkt zich door de gevarieerde uitstraling. Sommige woningen hebben een rieten kap, anderen dieprode dakpannen en er zijn fraaie combinaties met steen en hout. De lommerrijke natuur, landelijke weggetjes, witte bruggetjes en het smaakvolle hekwerk stimuleren de landelijke sfeer die hier heerst.

Een ander voordeel van dit nieuwbouwproject is de centrale ligging. Sommigen mensen denken dat Utrecht de meest centrale plek van Nederland is. Roelofarendsveen is zeker een goede tweede. Helemaal in de Randstad. Roelofarendsveen ligt namelijk middenin het centrum van de driehoek Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Even lekker uitwaaien? Binnen 20 minuten ben je op het strand. 

Op dit moment zijn er nog twee woningen beschikbaar: één van het type Robijn en één van het type Saffier. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op. 

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. Fides makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

Fides makelaars
Lammenschansweg 76
2313 DP Leiden
Nederland

071 - 516 80 88
nieuwbouw@fidesmakelaarsleiden.nl

Meer contactgegevens