Leiden - Feestelijke start bouw Dieperhout

Op vrijdag 30 juni is de bouw van 48 woningen, 12 appartementen en een gezondheidscentrum aan de Dieperpoellaan officieel van start gegaan.

In plaats van het traditionele slaan van de eerste paal konden de toekomstige bewoners samen met Vincent van den Broek en André Tito van Smit’s Bouwbedrijf en bouwwethouder Paul Laudy, glazen flessen met daarin een boodschap voor de toekomst op de plek waar hun nieuwe huizen komen te staan begraven. Na de eerste ontmoeting van de nieuwe buren en een aantal speeches, gingen de toekomstige bewoners gelijk aan de slag met hun bericht voor de toekomst, waarna het spitten op de eigen kavel kon beginnen. Het harde werken werd beloond met een eigen “Dieperhout” schep en uiteraard een hapje en een drankje! Zie jij jezelf ook wonen aan de Dieperpoellaan? Op dit moment zijn er nog enkele appartementen beschikbaar, klik snel verder voor de beschikbaarheid en neem contact met ons op!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. Fides makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

Fides makelaars
Lammenschansweg 76
2313 DP Leiden
Nederland

071 - 516 80 88
nieuwbouw@fidesmakelaarsleiden.nl

Meer contactgegevens