Inschrijving start donderdag 5 december | The Hill, Zoeterwoude

Wil jij vlakbij de mooie polders van Zoeterwoude wonen? Met de gezellige binnenstad van Leiden om de hoek? In een dynamische wijk met diverse typen appartementen? Dan is wonen in The Hill wellicht wat voor jou.

In de gezellige binnentuin van het appartementengebouw kun je van de zon genieten en je buren ontmoeten. De tuin wordt voorzien van groen, mooie stalen plantenbakken en wit grind. Ga je liever op pad? In de omgeving van Zoeterwoude zijn diverse parken, een mooi plassengebied en polders, molens en dijkjes. Je kunt hier dus heerlijk recreëren, wandelen en fietsen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je naar Zoeterwoude-Rijndijk en Zoeterwoude-Dorp. Ook is het overdekte winkelcentrum Mall of the Netherlands vlakbij.

The Hill is een perfecte locatie voor de forens: het ligt aan de rand van de wijk Verde Vista, direct aan de A4. Via de snelweg ben je in no-time in Leiden, Den Haag, Amsterdam en Schiphol. Natuurlijk kun je voor woon-werkverkeer naar Leiden ook het openbaar vervoer of de fiets nemen. Binnen een kwartiertje ben je in het centrum van de Leidse binnenstad!

Het appartementengebouw bestaat uit 87 vrije sector huurappartementen in maar liefst 11 verschillende typen. Elk appartement krijgt een luxe keuken met inbouwapparatuur, een moderne badkamer, vloerverwarming en een eigen parkeerplaats. De appartementen aan de zijde van de A4, hebben een terras dat uitkijkt op de mooie, centrale binnentuin van The Hill. De andere appartementen hebben een balkon of loggia als buitenruimte. 

Aanstaande donderdag 5 december start de inschrijving. Op die datum worden ook de huurprijzen bekend gemaakt. Enthousiast geworden? Kijk alvast op de projectwebsite. Deze is aangevuld met o.a. plattegronden per woningtype en een huurcalculator. Neem voor meer informatie contact op met de makelaar. 

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. Fides makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

Fides makelaars
Lammenschansweg 76
2313 DP Leiden
Nederland

071 - 516 80 88
nieuwbouw@fidesmakelaarsleiden.nl

Meer contactgegevens