Dubbel genieten | DUBBELOP, Kudelstaart

De projectnaam "DUBBELOP" is niet zomaar gekozen, want deze vier twee-onder-één-kapwoningen in Kudelstaart bieden met ruim 200 m² woonoppervlakte twee keer zoveel ruimte als normaal. Met zowel een grote voortuin als een meer dan riante achtertuin kun je hier heerlijk genieten van het groen en de rust. 

Dubbel veel woonplezier, een dubbel zo grote tuin, dubbel parkeren op eigen kavel en dubbel zoveel ruimte. Dat is wat deze vier riante woningen kenmerkt. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om jouw persoonlijke woonwensen te vervullen. Er zijn diverse opties uitvoerbaar, waarmee je de woning een persoonlijke touch geeft. Onder andere de grote keuken is naar eigen smaak en wensen in te delen. 

Kinderen hebben in deze wijk alle ruimte om veilig buiten te spelen. Wil je de levendigheid van de stad opzoeken? Dan ben je binnen een half uurtje in Amsterdam, Den Haag, Leiden en andere leuke steden in Nederland. Nieuwbouwproject DUBBELOP biedt hierdoor het beste van twee werelden: rust en ruimte bij huis en reuring vlakbij. 

Heb jij interesse in dit prachtige nieuwbouwproject? Schrijf je dan in, zodat we je op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen. 

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. Fides makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

Fides makelaars
Lammenschansweg 76
2313 DP Leiden
Nederland

071 - 516 80 88
nieuwbouw@fidesmakelaarsleiden.nl

Meer contactgegevens