14 MEI A.S. START VERKOOP WOUW!

Het heeft even geduurd en helaas langer dan we hebben kunnen denken, maar het is zover! De verkoop van WOUW! gaat starten.

De projectwebsite woneninwoubrugge.nl is actief.

Vanaf 14 mei a.s. start de digitale inschrijving en is het mogelijk om je in te schrijven tot 28 mei a.s. op je favoriete woning(en).

Presentatie van het plan
Op dinsdagavond 19 mei zullen we een online presentatie geven over WOUW! waarin ook realtime de mogelijkheid is om vragen te stellen. Over deze presentatie zal nog een aanvullende nieuwsbrief verzonden worden.

Heb je naar aanleiding van de presentatie nog vragen, en om je te helpen bij het maken van de juiste keuze bij de inschrijving, ontvangen we je graag op woensdag 20 mei, vrijdag 22 mei en dinsdag 26 mei bij ons “online spreekuur“. Op deze dagen hebben we de dag ingedeeld in blokken van een half uur waarin je 1:1 vragen kunt stellen aan een makelaar over het plan, de woning en je mogelijke keuze.

Alvast veel kijkplezier gewenst op de website en we zien je graag op de planpresentatie op dinsdag 19e mei!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. Fides makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

Fides makelaars
Lammenschansweg 76
2313 DP Leiden
Nederland

071 - 516 80 88
nieuwbouw@fidesmakelaarsleiden.nl

Meer contactgegevens