Op de Wijde

Weids wonen middenin de Randstad! In Op de Wijde is ruimte voor 35 woningen. De exacte invulling hiervan moet nog worden bepaald, maar zeker is dat hier straks genoten kan worden van een fraaie woning in een natuurlijke omgeving.

Momenteel is alle voorbereiding in gang gezet en lopen de gesprekken met de gemeente Kaag en Braassem over het bouwplan.

Op 10 juli heeft een informatieavond plaatsgevonden waarin een eerste kennismaking met het plan heeft plaatsgevonden. We verwachten dat we in september de eerste ontwerpen kunnen tonen met als planning start verkoop 4e kwartaal 2019.

Op de Wijde ligt in heerlijk in het groen in Woubrugge aan de A. de Graaflaan. De locatie ligt aan de rand van Woubrugge en heeft een perfecte fietsverbinding naar Alphen aan den Rijn! Met de auto ben je zo in Alphen aan den Rijn en Leiden, heerlijk centraal dus. Iets verder weg voor je werk? Geen probleem want Schiphol, Amsterdam en Den Haag zijn binnen het half uur te bereiken.

Woubrugge staat garant voor de gezelligheid van een dorp met alle voorzieningen zoals een klein winkelcentrum, basisschoen en sportvoorzieningen.

Vanuit je woning loop je straks zo de polder in en ook met de fietsroutes word je hier verwend! Uiteraard mogen we de watersporter ook niet vergeten, want op nog geen 500m afstand ligt namelijk de Jachthaven Jacobswoude aan de Woudwetering. Hierdoor komen de Wijde Aa, het Braassemermeer en de Westereinder- en Kagerplassen echt dichtbij! Het is dan ook niet vreemd dat Woubrugge bekend is bij watersporters vanwege de gunstige ligging.

Zie jij je wonen in Op de Wijde? Vul rechts de 'Blijf op de hoogte" in en wij informeren je wanneer er interessante zaken te melden zijn.
Lees verder...

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van Fides makelaars!